Onze huisregels

 1. Bij de eerste behandeling vragen wij u de eventuele verwijsbrief en legitimatie mee te nemen naar de praktijk. Wanneer u voor een eerste afspraak naar de praktijk komt, kunt u zonder zich te melden plaatsnemen in de wachtruimte. De behandelend kinderfysiotherapeut haalt u op.
 2. Het annuleren van gemaakte afspraken dient 24 uur van tevoren te gebeuren, dan wordt de gereserveerde tijd niet in rekening gebracht.
 3. De betaling voor kinderfysiotherapie wordt geheel of gedeeltelijk door uw zorgverzekeraar vergoed, afhankelijk van uw verzekering. U bent er zelf verantwoordelijk voor om u op de hoogte te stellen van uw eigen verzekeringsvorm en voorwaarden. Indien één en ander u niet duidelijk is, kunt u het beste contact opnemen met uw zorgverzekeraar.
 4. Uw kind kan ook zonder verwijzing van uw huisarts bij de fysiotherapie terecht. Dit wordt DTF, Directe Toegang Fysiotherapie, genoemd.
 5. Wij vragen u (indien nodig) een eigen badlaken of handdoek en/of sportkleding en sportschoeisel mee te brengen.
 6. Wij verzoeken u om uw mailadres door te geven, zodat u een bevestiging kunt ontvangen van de afspraak per mail. Dit voorkomt onnodige misverstanden.
 7. Bij gebruik van de oefenruimtes is schoon schoeisel verplicht.
 8. In geval van calamiteiten dient u de aanwijzingen van het personeel of de hiertoe bevoegde instantie (brandweer, politie) op te volgen. Tevens hangen er calamiteitenplannen bij de uitgangen.
 9. Roken is niet toegestaan in alle gebouwen waar Fysikids gevestigd is.
 10. Incidenteel kan het voorkomen dat u door een vervangend fysiotherapeut wordt behandeld in plaats van uw vaste therapeut. Dat komt doordat sommige behandelingen spoedeisend zijn, in geval van afwezigheid door ziekte e.d. en de logistiek niet anders in te plannen is. Wij vragen hiervoor uw begrip. Indien mogelijk trachten wij u hierover tijdig te informeren.
 11. De directie aanvaardt geen aansprakelijkheid voor diefstal of beschadiging van eigendommen in de praktijk of daarbuiten.