Kinderfysiotherapie

Babymassage

Nieuw bij Fysikids is de cursus Babymassage & tips over de ontwikkeling. Deze cursus bestaat uit 4 sessies met daarin diverse onderwerpen worden behandeld. Hierbij kun je denken aan manieren om contact te maken met je kleintje, hechting, dragen en hanteren, de motorische ontwikkeling en nog veel meer. We bieden de cursus aan op de locaties Emmen en Schoonebeek.

Lees verder

De cursus is geschikt voor alle gezonde baby’s en heeft een extra meerwaarde voor vroeggeboren baby’s, onrustige of huilbaby’s, adoptiebaby’s en baby’s met een beperking. De cursus is het meest geschikt voor baby’s tot 6 maanden (tot ze kunnen rollen). Maar, omdat wij speciale oefenpoppen hebben wordt de cursus ook worden aangeboden aan aanstaande ouders of wanneer het niet mogelijk is om met je kindje te oefenen tijdens de cursus.

De kosten voor de cursus zijn € 100,- voor 4 sessies. Inclusief een flesje massageolie en koffie en thee. De cursus wordt gehouden bij minimaal 4 deelnemers. Losse workshops worden, in overleg, ook aangeboden. Houdt voor de data onze facebookpagina in de gaten of stuur ons een mailtje.

×
Neem contact op